OM OSS

Målet vårt

Patches.no er en heleid norsk nettbutikk grunnlagt i 2019. Vårt oppdrag er å gjøre uttrykksfulle strykemerker enkelt og rimelig å anskaffe for alle.

Vår historie

Idéen bak Patches ble sådd da Lukas var russ og skulle kjøpe strykemerker til russedressen sin for første gang. Det var en sen desemberaften i 2018 på gutterommet i Oslo, da Lukas jamret over den høye prisen og mangelen på utvalget av strykemerker til russen. 

Den kvelden ringte Lukas til sin kamerat Alex, som også delte hans fortvilelse. Etter mange, mange timer med uavbrutt kakkel over telefonen, var det helt tydelig for Alex og Lukas hva som måtte gjøres for alle som ville ha strykemerker.

Med den ene grønne haken etter den andre, fòr gjøremålslistene unna. Skisse, etter skisseEtter flere uker med lange, søvnløse netter, var nettstedet for strykemerker endelig klart: Patches.no - strykemerker til din russedress.

Grunnsetningen bak Patches.no, er å kunne tilby nordmenn over hele landet et fantastisk utvalg strykemerker til en lav pris sammen med skikkelig god kundebehandling. Vi i Patches.no jobber derfor hver dag målrettet med å gi deg som kunde en god kjøpsopplevelse.

Er det spesifikke strykemerker du savner eller noe du lurer på, er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg så raskt vi kan!

Hilsen alle oss i Patches.no